Nyt se on täällä: MIMMIEN SIJOITUSKURSSI – Sijoittaminen osaksi omaa arkea

#stocksandthecity

Meidän ensimmäinen verkkokurssi on nyt julki! Tällä kurssilla käydään läpi sijoittamisen perusteet. Ne asiat ja termit, joista kaikki aina puhuvat, mutta joita kukaan ei koskaan selitä. No, nyt selittää!

Kurssi kestää neljä viikkoa, ja starttaa ensi maanantaina 28.10! Saat kaikkien viikkojen materiaalit käyttöösi heti 28.10, joten jos haluat kahlata koko kurssin kerralla läpi, sekin sopii.

Ensimmäinen kurssivideo on nyt katsottavissa ja kaikille avoin, tsekkaa se (ja ilmoittaudu kurssille) täältä! 📹

Earlybird hinta 29€ (norm. 39€) on voimassa 28.10. saakka. Verkkokurssin toteuttaa ROI ja Mimmit sijoittaa. Kurssisisältö ei tarjoa sijoitusneuvontaa! ⚠️

Entä mitä kaikkea kurssilla käydään läpi?

💰 TUOTTO – Ensimmäisellä viikolla puhutaan aktiivisista ja passiivisista tuloista ja siitä, miten sijoittamalla voi tehdä itselleen lisää rahaa. Käymme läpi korkoa korolle ilmiön ja puhumme inflaatiosta.

💰 PÖRSSI JA OSAKKEET – Toisella viikolla suunnataan pörssiin: mihin kaikkeen pörssissä voi sijoittaa? Käydään läpi, minkälaisia osakkeita pörssistä löytyy, miten niitä voi ostaa, ja mitä niiden omistaminen oikein tarkoittaa.

💰 RISKI – Kolmosviikolla pistetään riskit tiskiin. Onko sijoittaminen uhkapeliä ja voiko pörssissä menettää kaiken? Kerrataan riski-tuotto-odotus ja puhumme hajauttamisesta.

💰 RAHASTOT – Viimeisellä viikolla tutustutaan erilaisiin rahastoihin ja indekseihin. Mikä on ETF ja miten vastuullisen rahaston tunnistaa? Entä miten erilaisia rahastoja voi verrata keskenään?

Tavoitteemme on, että kurssin käytyäsi osaat sijoittaa pitkäjänteisesti ja kestävästi. 💚

Nähdään ensimmäisellä videolla!

2 kommenttia

 1. Ida 26.11.2019

  Heippa mimmit! Onko teidän verkkokurssia (Mimmien sijoituskurssi) vielä mahdollista ostaa? Olisin super kiinnostunut aiheesta, mutta huomasin, että tuote ei ollut enää saatavilla Roin sivuilla 🙁

  Vastaa
  • Pia 21.12.2019

   Heippa! Verkkokurssin voi ostaa itselleen tai ystävälle joululahjaksi 23.12. saakka! Kurssi avautuu 24.12. ja materiaalit on käytettävissä 31.1. saakka. Kurssin voi ostaa osoitteesta http://roi-app.com/lahja 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *