Tervetuloa uuteen blogiin ja muita jänniä uutisia

Helou mimmit 💘

Blogi on saanut uuden kodin! Hienosäätö on vielä meneillään, joten hieman alkukankeutta on odotettavissa. Mutta lyhyesti: uusi alusta, samat vanhat läpät. Toivottavasti viihdytte täällä!

Uudet tuulet puhaltaa myös muissa kanavissa – vihdoin saan kertoa teille, että me aloitamme Hannan kanssa myös Mimmit sijoittaa -podcastin! Jatkossa puhumme siis sijoittamisesta (ja Hannan miesongelmista) myös studion puolella.

Lisää tietoa podista tulossa pian. Pysykää kuulolla! (pun intended)

PS. Muistattehan, että te lukijat voitte vaikuttaa blogin ja podin sisältöön. Minkälaisia aiheita haluaisitte, että käsittelemme? 

6 kommenttia

 1. Hanna 08.05.2019

  Jee, podia odotan jo! Luotan aihevalintoihinne, joten ainoana toiveenani olisi, että podin saisi myös Acast-podisovellukseen. Kiitos jo etukäteen. <3

  Vastaa
  • Pia 08.05.2019

   Heippa Hanna <3 Jee, ihana kuulla. Uskon kyllä, että tämä onnistuu!

   Vastaa
 2. Jenni 09.05.2019

  Moikka! Kiva, kun tulee podi!! 😀
  Mun mielestä olisi kiva lukea ”sijoitusstrategioista” (jos niitä edes on kenelläkään) ja myös ihan aitoja numeroita että mihin, miksi ja kuinka paljon on sijoittanut. Ei tarvii ehkä ihan etu- ja sukunimellä esiintyä, mutta nimi, ikä ja ”ammatti” ja strategioista olisi kiva lukea 🙂

  Vastaa
  • Pia 10.05.2019

   Helou Jenni <3 Kiitos näistä, tosi hyviä ideoita! Itsekin tykkään suorasta rahapuheesta 🙂

   Vastaa
 3. TantT 13.05.2019

  Kaipaan kans sellaisia hyviä esimerkkejä joista aloittelija saa kopin.

  Millainen hajauttaminen on järkevää hajauttamista? Konkreettisia esimerkkejä kaipaan.
  Riittääkö hajauttamiseksi että omistaa Nordnetin superrahasto Suomea ja vaikka jotain maailmanlaajuista indeksirahastoa vai paljonko siellä salkussa pitää olla tavaraa (ja minkälaista) että hajautus olisi riittävä.
  Onko mitään järkeä omistaa vaikkapa superrahastoa ja vielä erikseen jotain kyseisessä rahastossa olevaa osaketta (jos uskoo vaikka kyseisen firman tulevaisuuteen)?
  Onko osakkeita järkeä ostaa pienellä rahalla ja mikä on sitten liian pieni raha ostaa osakkeita?

  Minua keltanokkana kiinnostaa myös älyttömästi asuntosijoittaminen. Olemme mieheni kanssa miettimässä yhteistä kotia ja asun tällä hetkellä asunnossa jonka tahtoisin laittaa vuokralle sitten kun sopivan yhteisen kodin löydämme. Mietin kuitenkin kokoajan onko minulla siihen varaa, mitä pitää ottaa huomioon vuokratessaan asuntoa eteenpäin, kannattaako käyttää välittäjää, mitä ehtoja voin sanella vuokrasopimukseen ja mitä en.

  PS. Löysin tämän blogin kuunneltuani erästä podcastia, olikohan Taloudellinen riippumattomuus podi 🙂

  Vastaa
  • Pia 17.05.2019

   Heippa!

   Kiitos mahtavista ideoista. <3

   Syvennyn aiheeseen enemmän jahka ehdin, mutta hajauttamisesta voit alkuun lukea täältä: http://www.mimmitsijoittaa.fi/sijoittaminen/kolme-helppoa-tapaa-hajauttaa-sijoituksesi/

   Myös asuntosijoittamiseen liittyviä postauksia tulossa, ajattelin haastatella sitä varten asiantuntijaa omakohtaisella kokemuksella 😉

   Näihin aiheisiin palataan siis vielä! Kiitos kommentista ja mahtavaa, että olet löytänyt blogiin!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *