REKRY: haluatko liittyä mimmien tiimiin?

Okei mimmit. Me ollaan huomattu kuinka siistejä tyyppejä Mimmit sijoittaa -yhteisössä on, ja haluamme teidät osaksi meidän jengiä. Me etsimme nyt vahvistusta tiimiimme Helsingissä ja etenkin muissa kaupungeissa!

Etsimme kolmenlaisia tyyppejä eri tehtäviin:

  1. Tapahtumatuottamisen timantti (mieluiten Turku, Tampere tai joku muu iso kaupunki) – sinulla pysyy langat käsissä etkä murru paineen alla, rakastat organisoida tapahtumia ja neuvotella yhteistyökuvioista. Huolehdit että tapahtumissa brändi pysyy kunnossa, tarjoilut ovat kohdillaan ja tunnelma katossa! Olisi hyvä, että sinulle on kertynyt jo aiempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja koordinoinnista. Tässä tehtävässä on myös mahdollista juontaa tapahtumia, mikäli esiintyminen innostaa.
  2. Sisällöntuottaja ja puhuja AKA sijoittamiseen hurahtanut mimmi (mieluiten Turku, Tampere tai joku muu iso kaupunki) – sinua kiinnostaa sijoittaminen: sijoitat itse ja olet opiskellut sijoittamista koulussa tai omin päin. Haluat auttaa muita mimmejä ymmärtämään kuinka siistiä sijoittaminen on! Parhaassa tapauksessa sinulla on korkeakouluopintoja esimerkiksi rahoituksesta. Älä kuitenkaan säikähdä – sinunkaan ei tarvitse tietää kaikkea. 🙂 Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan tapahtumien sisältöä ja puhumaan tapahtumissa.
  3. JOKERI! Tuo esiin oma ideasi ja erityisosaamisesi! Tähän tehtävään etsimme helsinkiläismimmiä tai muualla asuvaa mimmiä, joka voisi tehdä hommia etänä. Kerro hakemuksessasi miten sinusta voisi olla apua meille, liittyy se sitten blogitekstien kirjoittamiseen, graafiseen suunnitteluun, palvelumuotoiluun, koodaamiseen – YOU NAME IT!

Toivottavaa olisi, että sinulla olisi takana korkeakouluopintoja ja/tai aiempaa kokemusta työelämässä vastaavien tehtävien parissa. Tuothan hakemuksessasi esiin sen, mihin kolmesta tehtävästä haet!

Uudet tyypit tulevat vahvasti osaksi meidän tiimiä: saat meiltä tukea ja apua. Ennen aloittamista vietetään yhteinen mimmicamp, jossa suunnitellaan tulevaa yhdessä. Tässä duunissa vastuuta, vapautta ja vaikutusmahdollisuuksia riittää!

Meidän kanssa työskentely sopii parhaiten osa-aikaiseksi työksi opintojen tai muiden töiden ohella, ja innokkuutesi mukaan voit itse vaikuttaa siihen kuinka paljon teet töitä. Työskentely meille vaatii sinulta kevytyrittäjyyden tai toiminimen, jonka kautta työ laskutetaan. 

Ei malteta odottaa, että kuullaan susta! Laita CV ja hakemus tulemaan osoitteeseen rekry@mimmitsijoittaa.fi. Hakemukset käsittellään pikimmiten; rekrymimmi Riina on ensimmäinen yhteys timanttisimpiin hakijoihin! Haku on auki 18.2. asti.

Hakemuksessa saa ehdottomasti näkyä persoona – me rakastetaan videohakemuksia! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *