Mimmit sijoittaa on Vuoden sijoitusteko 2019!

Wadaap!?! Kuvassa kaksi kiitollista ja ylpeää mimmiä, moi!

Torstaina käytiin Hannan kanssa Finlandia-talolla yytsimässä Sijoittaja 2019 -päivää.

Kuuntelimme mm. Aalto-yliopiston Vesa Puttosen puheen luottamuksesta osakemarkkinoilla ja Pörssisäätiön Sari Lounasmeren kertovan vastuullisen sijoittamisen aloittamisesta.

Takaraivossa pyöri kuitenkin jännittynyt ajatus siitä, että päivän päätteeksi julkaistaisiin Vuoden sijoittaja ja Vuoden sijoitusteko 2019 -äänestyksen tulokset. Lopulta voittajaseremonian aika koitti…

JA ME SAATIIN HANNAN KANSSA KIVUTA LAVALLE VASTAANOTTAMAAN VUODEN SIJOITUSTEKO -PALKINTO!!! KIITOS SIITÄ KUULUU TEILLE!!!

Suvi Tuppurainen sanoi palkinnonjaon yhteydessä, että Mimmit sijoittaa oli saanut 70% yksilöidyistä äänistä. SEISKYT PROSSAA!!! Te ootte kultaa.

Ja mikä parasta, saimme jakaa lavan ihanan ja älykkään Julia Thurénin kanssa, joka koppasi ansaitusti Vuoden sijoittaja -palkinnon (yhteiskuva on Julian blogista).

Palkinnonjaon jälkeen minä ja Julia vaihdettiin Suvin kanssa pari sanaa vastuullisesta sijoittamisesta, osakesäästötilistä ja tulevaisuuden suunnitelmista. Tämä juttutuokio päätyi myös Kauppalehteen.

Tulevasta sanon (perhoset vatsassa) sen verran, että haluan kasvattaa meidän tiimiä tänä vuonna. Lisää mimmejä riveihin puhumaan, kirjottamaan ja levittämään tietoa sijoittamisesta!

Seremonian päätyttyä jännitys raukesi ja skumppa virtasi. Mun kännykältä löytyy jotain hämyisiä videoita Kallen tanssilattialta, mutta taidan jättää ne tällä kertaa julkaisematta.

Kiitos, kiitos, kiitos kaikille, jotka äänesti Mimmit sijoittaa voittoon. Tämä titteli on suuren suuri kunnia ja kuuluu kaikille sijoittaville mimmeille. Jatketaan samaan malliin. 💪

Kiitos myös skaban järjestäjät Kauppalehti, Arvopaperi ja Nordnet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *