Kryptomimmit kertovat Bitcoinin tarinan

Mimmit sijoittaa -podcastin pikkujouluspesiaali on täydessä vauhdissa, ja joka viikko saamme studioon inspiroivia mimmejä kertomaan erilaisista sijoitusmuodoista.

Tällä viikolla studioon saapui ei yksi, vaan kaksi upeaa vierasta! Kryptomimmit Katja Toropainen ja Jasmine Singh avasivat kryptovaluuttojen maailmaa selkokielellä. 💰

Kuuntele jakso täältä!

Jakson lopussa pyysimme Katjaa ja Jasminea vinkkaamaan hyviä ja helposti lähestyttäviä lähteitä kryptojen jatko-opiskeluun. Tässä niistä koottu lista:

Mediumista löytyy selkokielisiä artikkelita Bitcoiniin ja kryptoihin liittyen. Mediumista varsinkin Meltem Demirorsin tekstit ovat kiinnostavaa luettavaa!

Jos Bitcoin kiinnostaa, The Little Bitcoin Book:ista on hyvä aloittaa.

Tubettaja Andreas Antonopolous julkaisee huikeita videoita kryptoihin liittyen. Jos podit kiinnostavat tubea enemmän, kryptoja käsittelevä podcast What grinds my gears on viihdyttävä ja opettavainen.

Jos etsii tietoa suomen kielellä, toinen vieraistamme Jasmine Singh kirjoitti opinnäytetyönsä kryptovaluuttojen käytöstä ja tulevaisuudesta.

Ja päätetään vielä tämä koottu lista toisella kootulla listalla helposti ymmärrettävistä kryptokirjoituksista. Sitten vaan sukeltamaan kryptojen maailmaan!

3 kommenttia

 1. Aki Ylinen 12.12.2019

  Jos Kryptokeskus vaan voi joskus olla avuksi, niin älkööt epäröikö ottaa yhteyttä!
  t.Aki/KKry

  Vastaa
  • Pia 21.12.2019

   Mahtavaa, kiitos!

   Vastaa
 2. älkää koskeko 14.12.2019

  Kuka louhija nyt niin tyhmä oliisi että myisi bitcoineja?
  Ai niin, sähkölasku täytyy maksaa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *